ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ: «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ»

Συναντήσεις στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου: «Αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής»

Η Διευθύντρια του Εργαστηρίου και Κάτοχος Έδρας UNESCO για την Κλιματική Διπλωματία, Καθηγήτρια Εμμανουέλα Δούση, συμμετείχε στην πρώτη συνάντηση στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου με θέμα την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Τη συζήτηση άνοιξε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συντόνισαν η κ. Θεοδότα Νάντσου (WWF Ελλάς) και ο κ. Νίκος Χαραλαμπίδης (ελληνικό γραφείο Greenpeace) και συμμετείχαν, η κ. Δούση, ο κ. Μανώλης Πλειώνης (Καθηγητής ΑΠΘ, Πρόεδρος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών) και ο κ. Βασίλης Αντωνιάδης (Διευθύνων Σύμβουλος της Boston Consulting Group Hellas).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνάντηση στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=BUWQBtndqcQ

Και να διαβάσετε γι' αυτήν στην Καθημερινή: https://www.kathimerini.gr/society/561387739/oi-polites-kata-tis-klimatikis-allagis/?fbclid=IwAR2lx2Qomw_MUdA7YiTvh16slmJa5qFfVavnGSgG3tDlHuotWgrk7hs-Jos