ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ YALE UNIVERSITY MODEL UNITED NATIONS CONFERENCE 2021

Το YUMUNC 2021 θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου διαδικτυακά. Τη φετινή χρονιά το συνέδριο θα φιλοξενήσει 16 διαφορετικές επιτροπές και εκατοντάδες συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο. Πέρα από αυτό, θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να πάρουν μέρος σε συζητήσεις και σεμινάρια με ειδικούς σε θέματα διεθνούς πολιτικής και διεθνών σχέσεων, καθώς και σε ενημερωτικά πάνελ για μεταπτυχιακές σπουδές σε κάποια από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής. 

Το συνέδριο θα διεξαχθεί από τις 8 μέχρι τις 11 Απριλίου. Σημαντικές ημερομηνίες:

  • 15 Φεβρουαρίου 2021: Καταληκτική ημερομηνία υποβολής της εγγραφής στο συνέδριο. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων οικονομικής βοήθειας.
  • 1 Μαρτίου 2021: Καταληκτική ημερομηνία υποβολής πληρωμών για το συνέδριο. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής ονομάτων συμμετεχόντων. Καταληκτική ημερομηνία για επιστροφή των εξόδων συμμετοχής σε περίπτωση ακύρωσης της εγγραφής σας. 
  • Αρχές με μέσα Μαρτίου 2021: Ανάθεση ρόλων και επιτροπών στους συμμετέχοντες.
  • Έξοδα Συμμετοχής: 50 USD για κάθε συμμετέχοντα, και επιπλέον 50 USD για την αποστολή/ομάδα συμμετεχόντων. Εάν οι συμμετέχοντες επιλέξουν να εγγραφούν ατομικά τότε δεν υφίσταται για αυτούς το κόστος της ομάδας. Εάν παραπάνω από 3 φοιτητές από το ίδιο πανεπιστήμιο επιλέξουν να συμμετάσχουν, τότε θα πρέπει να δηλωθούν ως μία ομάδα και άρα να πληρώσουν τα έξοδα της ομάδας. Το συνέδριο παρέχει εκτενή οικονομική βοήθεια με βάση οικονομικά κριτήρια για φοιτητές οι οποίοι δεν μπορούν να καλύψουν τα έξοδα συμμετοχής, παρέχοντας μέχρι και πλήρη κάλυψη των εξόδων του συνεδρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.yumunc.org.