Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

06.10.2016

Διάλεξη Δημήτρη Φατούρου - 24 Οκτωβρίου 2016

Πως μπορείς να εργαστείς ή να κάνεις πρακτική άσκηση στον ΟΗΕ ; Ευκαιρίες στην εποχή της Ατζέντας 2030

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Με την ευκαιρία της 71ης επετείου από την ίδρυση του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών, το Εργαστήριο Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και Πολιτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών έχει την τιμή να φιλοξενήσει τον Υπεύθυνο του Γραφείου για την Ελλάδα στο Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών, κύριο Δημήτρη Φατούρο* που θα δώσει διάλεξη με θέμα:

 «Πως μπορείς να εργαστείς ή να κάνεις πρακτική  άσκηση στον ΟΗΕ ;

Ευκαιρίες στην εποχή της Ατζέντας 2030»

H ομιλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016  και ώρα 12.30 στο κτήριο του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης (Αιόλου 42-44 & Κολοκοτρώνη, 2ος όροφος).

Η ομιλία θα διαρκέσει περίπου 50 λεπτά και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Παρακαλούμε, όπως, δηλώσετε το συντομότερο δυνατό τη συμμετοχή σας στο e-mail: info-eeep[at]pspa.uoa[dot]gr

Πληροφορίες σχετικά με το Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών  διατίθενται εδώ

 

* Ο Δημήτρης Φατούρος γεννήθηκε το 1965, κατάγεται από τη Λευκάδα και μεγάλωσε στα Ιωάννινα.  Είναι  έγγαμος, και έχει δύο παιδιά. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά.  Σπούδασε  Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς σχέσεις  στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα στην Αθήνα. Το 1992  μετοίκησε στις Βρυξέλλες όπου έκανε εξάμηνη πρακτική άσκηση  στην  Ευρωπαϊκή Επιτροπή.  Στη Βελγική πρωτεύουσα δούλεψε επίσης στον ιδιωτικό τομέα και στον τομέα της Κοινωνίας των Πολιτών. Από το 1994  έως το 2004 εργάστηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως συνεργάτης Ευρωβουλευτή και Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας.    Από τον Ιούλιο του  2004 υπηρετεί τα Ηνωμένα Έθνη, από τη θέση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας για την Ελλάδα και την Κύπρο στο Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης του ΟΗΕ (www.unric.org ) στις Βρυξέλλες.